Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
gotujemy ziemniaki potem je ugniatamy tłuczkiem,po około 5 minutach do ziemniaków dodajemy takie same składniki jak do miesa mielonego.To wszyskto mieszamy robimy małe kotleciki i obtaczamy w bułce tartej i na nie wielkim ogniu smazymy na rumiany kolor i gotowe życze smacznego :0
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 97
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 201
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 97
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 201
Składniki
gotujemy ziemniaki potem je ugniatamy tłuczkiem,po około 5 minutach do ziemniaków dodajemy takie same składniki jak do miesa mielonego.To wszyskto mieszamy robimy małe kotleciki i obtaczamy w bułce tartej i na nie wielkim ogniu smazymy na rumiany kolor i gotowe życze smacznego :0
gotujemy ziemniaki potem je ugniatamy tłuczkiem,po około 5 minutach do ziemniaków dodajemy takie same składniki jak do miesa mielonego.To wszyskto mieszamy robimy małe kotleciki i obtaczamy w bułce tartej i na nie wielkim ogniu smazymy na rumiany kolor i gotowe życze smacznego :0