Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 238
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 537
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 238
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 537
Składniki
Drobniutko posiekaną cebulę podsmażyć lekko na 3 łyżkach mocno rozgrzanego oleju.
Jajka posiekać,dodać cebulę,tartą bułkę,surowe jajka,doprawić solą i pieprzem.
Jeśli masa jest zbyt sucha,dodać śmietanę.
Dobrze wyrobić ręką,formować kotleciki,obtaczać w tartej bułce i obsmażyć na mocno rozgrzanym tłuszczu.