Kotleciki sojowe

Kotleciki sojowe
> > 6 os.
> 15 min
średnie
przystępne
avatar Autor: mariusz28
są naprawdę dobre

Składniki

  • 1 opakowanie kotletów sojowych
  • panierka do kotletów PRYMAT
  • trochę bułki tartej
  • 1 kostka rosołowa
  • 2-3 litry wody-do ugotowania kotletów
  • 1 jajko

Przygotowanie

  1. Ugotować kotlety w wodzie z rosołkiem,odlać. Bułkę i trochę panierki Prymat razem zmieszać,kotleciki maczać w jajku i później w panierce i smażyć na gorącym oleju z obu stron na złoty kolor.SMACZNEGO.

  2. Podawać z ziemniakami i surówką.

Komentarze do przepisu (5)

biancorossa 28 lutego 2011
Nie zgodzę się a "autorem" -kotleciki sojowe z wody doprawionej rosołkiem są mdłe,lepiej je gotować w rosołku... Czytaj całość »
Nie zgodzę się a "autorem" -kotleciki sojowe z wody doprawionej rosołkiem są mdłe,lepiej je gotować w rosołku ,ale naprawdę mocno przyprawionym np mieszanką do flaków, pieprzem i ostrą papryką tak by jakiś smak miały.
Konto usunięte 28 lutego 2011
Zgadzam sie z przedmowca,lepiej wode doprawic ostrzej.Ja np. daje troche papryki ostrej,tymianku i majranku.Ale... Czytaj całość »
Zgadzam sie z przedmowca,lepiej wode doprawic ostrzej.Ja np. daje troche papryki ostrej,tymianku i majranku.Ale przprawa do falakow tez jest doskonalym pomyslem.
Danie Twoje prezentuje sie wspaniale i zacheca do jedzenia tego!I mnie osobiscie do zacheca do przygotowania tej potrawy w poscie.Pozdrawiam.
mien1985 28 lutego 2011
WoW przepis z opakowania :/ jak nie rozumiem co się tu ostatnio wyrabia :/
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
  • 1 opakowanie kotletów sojowych
  • panierka do kotletów PRYMAT
  • trochę bułki tartej
  • 1 kostka rosołowa
  • 2-3 litry wody-do ugotowania kotletów
  • 1 jajko
Składniki