Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tanie w wykonaniu kotleciki.
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 25
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 58
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1965
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 25
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 58
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1965
Składniki
Wykonanie: Bułki lub chleb namoczyć w mleku dodać jajo sól pieprz i dosypać bułki tartej tyle aby masa dobrze zwarła Pieczarki oczyścić pokroić w drobną kostkę dodać do masy i formować kotleciki. Obtaczać w bułce tartej.
Smażyć na oleju na złoty kolor. Podawać z sosem pieczarkowym chrzanem i kiszonym ogórkiem.