Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przekaska, szybka w przygotowaniu, bardzo efektownie bedzie sie prezentowac na stole. Polecam serdecznie na specjalne okazje.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 23
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 154
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 355
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 79
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 23
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 154
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 355
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 79
Składniki
Serek ziolowy mieszamy dokladnie z lyzeczka oleju spod pomidorow suszonych. Na polowke pomidorka kladziemy lyzeczke serka, przykrywamy druga polowka. Odstawiamy do lodowki na godzinke, w celu stezenia sie serka. Tak przygotowane pomidorki przecinamy ostrym nozem w poprzek na pol, tak aby powstala porcja "na raz". Na wykalaczke nabijamy borowke, nastepnie plasterk szynki poskladany w harmonijke, na koncu wykalaczke wbijamy w nadzianego pomidorka. Ach, prezentuje sie to pieknie, a do tego baaardzo smaczne :-)