Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Banalnie proste w przygotowaniu, a do tego niezwykle efektowne koreczki, które świetnie sprawdzą się na imprezach. Rozchwytywane przez dzieci i dorosłych. Ich przygotowanie zajmie Wam dosłownie chwilę.
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 483
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1585
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 64
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 162
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 381
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 104
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 483
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1585
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 64
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 162
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 381
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 104
Składniki
Banany obieramy, kroimy na plasterki o grubości około 5-10 mm i skrapiamy sokiem z cytryny.
Kiwi obieramy ze skórki, odcinamy twarde końce i kroimy na plasterki o grubości około 5 mm.
Winogron myjemy i osuszamy na ręczniku papierowym.
Brzoskwinie myjemy, kroimy na pół, wyciągamy pestkę. Obieramy skórkę.
Na wykałaczki nadziewamy owoce zaczynając od ciemnego winogrona, następnie: kiwi, brzoskwinie, jasny winogron i banan. Koreczki ozdabiamy listkami mięty. Podajemy ułożone na dekoracyjnej desce. Smacznego!