Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie do przygotowania koreczki z sera camembert, ciekawe smakowo. Można je zacząć przygotowywać, gdy goście już prawie pukają do drzwi. Mało wysiłku, duży efekt! Koreczki to idealny wybór na imprezę sylwestrową, karnawałową czy każdą domówkę.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 106
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 66
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 106
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 66
Składniki
Ser kroimy na 8 lub więcej części. W każdą część wbijamy wykałaczkę
W każdej połówce orzecha robimy dziurkę za pomocą wykałaczki ( lepiej ją zrobić wcześniej osobną wykałaczką ) i nakładamy na ser
Na koniec nabijamy winogrono
Przygotowujemy chwilę przed podaniem, bo ser po dłuższym staniu lubi się trochę odkształcić