Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tym razem propozycja na swojskie koreczki sylwestrowe. Potrzebujemy do nich kawałek ulubionej kiełbasy, kilka plasterków sera, kilka kromek chleba oraz korniszony i pomidorki koktajlowe. Całość dobrze się komponuje i będzie odpowiednią propozycją dla tych, co lubią swojskie jadło.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 847
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 169
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 90
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 612
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 847
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 169
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 90
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 612
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Składniki
Kiełbasę kroimy w grubsze plasterki
Za pomocą foremki bądź np kieliszka wykrawamy z chleba kółka o wielkości zbliżonej do wielkości plasterków kiełbasy
Pomidorki kroimy na pół jeśli są większe, a mniejsze zostawiamy w całości
Ogórki kroimy na kawałki
Ser żółty kroimy na paski
Na wykałaczkę nabijamy chleb, kiełbasę, jeden koniec sera. Na niego nakładamy ogórka i pomidora i zakładamy drugi koniec sera
Możemy zakończyć pokrojonym szczypiorkiem