Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawa, aromatyczna niezwykle pyszna konfitura stanowiącą oryginalny dodatek mięs i nie tylko
Polecam.
Odsłon: 959
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 118
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 63
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 16
Polecam.
Odsłon: 959
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 118
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 63
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 16
Składniki
Cebulę posiekać w półksiężyce. Do dużego garnka wlać olej. Następnie wrzucić cebulę, często mieszać i dusić ok 40 min. Wlać wino, dodać sól, pieprz, pieprz cayenne, cukier, tymianek. Całość wymieszać i dusić kolejne 20 minut. Dodać ocet balsamiczny i dusić co jakiś czas mieszając przez kolejne 30 minut. Gotowe, smacznego.