Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mini przekąski z szynki. Hit każdego przyjęcia. Zasmakują absolutnie każdemu. Ponadto są uniwersalne i można je dostosować do preferencji smakowych, ponieważ nadzienie nie musi być za każdym razem takie same. Oto przepis
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 175
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 685
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 141
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 175
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 685
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 141
Składniki
1. Rozkładam 6 plastrów szynki konserwowej, na środku układam po łyżeczce pasty oliwkowej i zwijam dowolnie, tak żeby pasta była w środku. Na patyczek natykam oliwkę czarną, mini mozzarellę i pomidorka. Utykam w szynkę
2. Następnie ponownie rozkładam 6 plastrów szynki, na środku układam po łyżeczce pasty z tuńczyka, zwijam. Na patyczek utykam zieloną oliwkę, mini mozzarellę i mały paseczek papryki. Utykam w szynkę.
3. Ostatni raz rozkładam 4 szynki, układam po łyżeczce serka śmietankowego, zwijam. Na szynce układam plasterek ogórka. Na patyczek nakładam oliwkę czarną i kawałek papryki. Utykam w szynkę.
4. Układam na talerzu. 5. Gotowe. 6. Smacznego.