Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
Składniki
Sałatę potargać na kawałki. Pomidory pokroić na cząstki, paprykę na małe kawałki. Cebulę obrać i pokroić na cienkie krążki.
Zieloną cebulkę również pokroić. Ocet doprawić solą, pieprzem i szczyptą cukru, wmieszać oliwę z oliwek.
Odłożyć nieco bazylii do dekoracji, resztę drobno posiekać i dodać do sosu. Składniki sałatki wymieszać w misce, polać sosem.