Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna przekąska na każdą imprezę :) Koreczki w formie efektownej półkuli, nie tylko świetnie smakują, ale ożywią każdy imprezowy stół :)
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 68
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 800
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 68
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 800
Składniki
Kapustę dzielimy na równe połówki. Jedną połówkę owijamy folią aluminiową. Paprykę i ser kroimy w kostkę. Kabanosa dzielimy na talarki. Pozostałe składniki odsączamy z zalewy. Składniki nabijamy na przemian na wykałaczki, pozostawiając trochę pustej przestrzeni z obu stron wykałaczek. Gotowe koreczki wbijamy ściśle jeden koło drugiego w kapustę.