Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna przekąska.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 79
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 137
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 79
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 137
Składniki
Wykonanie: Foremki posmarować tłuszczem, ułożyć pomidorki. Jajka rozbełtać widelcem z mąka, mlekiem, śmietanką, dodać bazylię i wymieszać. Przyprawić do smaku i zalać pomidorki w foremkach. Obłożyć pokrojoną mozzarellą, oprószyć pieprzem. Piec w temperaturze 170-180 stopni przez 20 minut do zrumienienia i podawać na ciepło.