Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Koktajl z zielonych warzyw z dodatkiem awokado, jabłka i imbiru to znakomita dawka witamin i zastrzyk energii. Taki koktajl z powodzeniem zastąpi posiłek, możesz wypić go na śniadanie lub podwieczorek.
Polecam.
Odsłon: 57
Zupa na rosole z niedzieli to idealna propozycja na pożywne i pyszne danie, k...
Odsłon: 847
Polecam.
Odsłon: 57
Zupa na rosole z niedzieli to idealna propozycja na pożywne i pyszne danie, k...
Odsłon: 847
Składniki
Do misy blendera wrzuć umyty szpinak, jarmuż i natkę pietruszki. Dodaj podzielone na ósemki jabłko, miąższ z połowy awokado, ogórka pokrojonego na mniejsze kawałki i imbir.
Całość blenduj przez kilka minut, do uzyskania jednolitej konsystencji.
Gotowy koktajl przelej do szklanki.