Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W ciepłe, letnie dni nie ma nic lepszego niż lekki, pełen witaminek koktajl pomidorowy!!:))
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2113
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 962
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 205
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20976
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2113
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 962
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 205
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20976
Składniki
Sałatę umyć, pokroić w paseczki. Pieczarki oczyścić, pokroić w plasterki. Pomidorki umyć i podzielić na połówki. Łososia pokroić w paseczki. Wszystkie składniki przełożyć do pucharków koktajlowych. Z cytryny zetrzeć skórkę, po czym wycisnąć sok. Estragon umyć, osuszyć i drobno posiekać. Majonez wymieszać z sokiem i skórką cytrynową, śmietaną i musztardą. Sos doprawić solą, pieprzem oraz szczyptą cukru, a następnie dodać estragon. Tak przygotowanym sosem polać koktajl. .. ~ RADA ~ .. Pokrojone pomidorki dobrze jest jak najszybciej skropić sokiem z cytryny albo olejem, zalać śmietaną lub majonezem, aby zapobiec utlenianiu się witaminy C:))