Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
racuszki z kokosem do tego kokosowa kawa mirabelki poprostu raj dla podniebienia
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 222
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 773
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1822
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 164
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 245
Polecam.
Odsłon: 298
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 222
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 773
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1822
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 164
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 245
Polecam.
Odsłon: 298
Składniki
Kokos(3 łyżki) wsypać do mleka i zagotować,wystudzić ,białka ubić na sztywno ,dodać cukier i ubijać aż sie rozpuści nastepnie dołożyć zótka a na końcu przestudzone mleko z kokosem i makę wszystko dokładnie wymieszać łyżką.Smażyć małe placuszki z łyżki ciasta na wolnym ogniu.Śmietanę wymieszać z resztą kokosu i dosłodzić odrobiną cukru pudru podawać z usmażonymi racuszkami.Życzę smacznego.