Kiszone pomidorki koktajlowe

Kiszone pomidorki koktajlowe
> 1-2 os.
> 15 min
łatwe
tanie
avatar Autor: fafiatko
Słodkawo kwaśna przekąska

Składniki

Przygotowanie

  1. Wszystko umieściłam w słoiku i zalałam solanką. Przycisnęłam je od góry małym słoiczkiem z wodą.
    Poczekałam pięć dni i już można wyjadać. Świetnie smakują same jak i do kanapek i sałatek.
    To czego się nie zje na bieżąco można zapasteryzować.

    Smacznego :)

Komentarze do przepisu (16)

kucharka-amatorka 13 sierpnia 2019
Jeszcze czegoś takiego nie robiłam.Pomidorki koktajlowe mam swoje. Trzeba działać. Dzięki za przepis.

kuchmariola63 14 sierpnia 2019
Ja kiszę małe, twarde pomidory lima. Są super na zupę :)
slodkisentyment 14 sierpnia 2019
Cudowne :)
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
Składniki