Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prze, prze, przepyszny kisz ! Polecam dla tych ktorzy lubia tunczyka !
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 585
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 43
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 834
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 585
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 43
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 834
Składniki
Rozwinac ciasto francuskie i wyscielic nim forme do tarty, posmarowac musztarda, rozlozyc rownomiernie odsaczonego z wody tunczyka, na niego pokrojona drobno cebule i pomidory w plastrach, jajka roztrzepac ze smietana i serem doprawic do smaku sola i pieprzem, polac tym po pomidorach, piec 40 min w 210 stopniach, podawac gorace albo zimne, smacznego