Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbaski niecodziennej osłonce.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 53
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 270
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 53
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 270
Składniki
Wykonanie: Z podanych składników zagnieść ciasto, rozwałkować, zwinąć w rulon i ponownie rozwałkować, tą czynność powtórzyć pięciokrotnie.
Następnie wycinać kwadraty, zawijać kiełbaski i posmarować rozmąconym jajkiem.
Przełożyć na blachę wyłożoną papierem do pieczenia.
Piec do zrumienienia około 20 minut w temperaturze 200 stopni.