Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kaszankę możemy przygotować na różne sposoby,jednak tak upieczona na grillu jest wg.mnie najsmaczniejsza.Bardzo polecam.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 23
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 81
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 168
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 195
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 23
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 81
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 168
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 195
Składniki
Cebulę i jabłko drobno pokroić w paseczki,dodać pokrojony w drobną kostkę boczek,doprawić do smaku pieprzem i wegetą, wymieszać. Kaszankę ułożyć na folii aluminiowej,dać cebulę z boczkiem i jabłkiem posypać natka pietruszki ,zawinąć w folię aluminiową i kłaść na rozgrzanego grilla. Piec około 30min. potem zajadać ze smakiem. No niestety zdjęcia końcowego efektu nie udało mi się zrobić:) Powiem tylko tyle,kaszanka wyszła fantastyczna:)
Smacznego życzę!