Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne połączenie kaszanki i jabłka,aromat i smak,dodatki wg.własnego gustu. Polecam ,smak kaszanki fantastyczny,to trzeba spróbować,sezon grillowy się rozpoczał:)
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 29
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 90
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 198
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 210
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 29
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 90
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 198
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 210
Składniki
Niestety ,ale zdjęcie jedno i wyszło zamazane. Cebulkę pokroić w kostkę i zeszklić. Wymieszać widelcem z kaszanką . z jabłek ściąc kapturki i odłożyć na bok. Jabłka wydrążyć delikatnie łyżką i nożykiem,tak by nie uszkodzić boków i spodu. Do wydrążonych jabłek nałożyć farsz kaszankowy, iprzykryc ściętą górą jabłka. Zawinąc w folię aluminioą , położyć na tackę grillową i dać na ruszt. Grillowac około godz.na małym ogniu,można obrócić góra -spód.
Troszkę za długo się grillowało,ale efekt końcowy i smak jest przepyszny.
Smacznego życzę!