Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko, prosto i samo zdrowie. Syci i rozgrzewa. I w dodatku prawie-samoróbka.
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 229
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 86
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3320
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 229
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 86
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3320
Składniki
krok 1: kroję jabłko krok 2: posypuję cynamonem krok 3: zapiekam 15 minut w 180 stopniach Celsjusza krok 4: dodaję kaszę i zapiekam jeszcze około 10 minut krok 5: nakładam serek krok 6: miziam dokładnie, żeby serek się zagrzał krok 7: wsuwam i wylizuję miskę