Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejne smaczne danie z kaszy jaglanej.
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1829
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 96
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1829
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 96
Składniki
Wykonanie: Kaszę ugotować na sypko w osolonej wodzie. Pieczarki oczyścić, poszatkować i udusić na tłuszczu z cebulą. Wymieszać kaszę z pieczarkami, przyprawić do smaku, dodać jajko ze śmietaną, jeszcze raz dokładnie wymieszać i przełożyć do naczynia żaroodpornego, po czym zapiec w piekarniku przez 20 minut w temperaturze 200 stopni.