Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 169
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 655
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 134
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 115
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 169
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 655
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 134
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 115
Składniki
PIERŚ Z KURCZAKA OCZYŚCIĆ I POKROIĆ W DŁUGIE PASKI .KAŻDY PASEK KURCZAKA OBTOCZYĆ W SEZAMIE I USMAŻYĆ NA ROZGRZANYM TŁUSZCZU,AŻ SIĘ ZARUMIENIĄ.MOŻNA TEŻ WRZYCIĆ JE DO FRYTKOWNICY.PODAWAĆ Z SOSAMI,NP.CZOSNKOWY,KETCHUP.