Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna karkówka na chleb ,bez konserwantów swojskie jedzonko
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 171
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 120
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1052
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 511
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 41
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 171
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 120
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1052
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 511
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 41
Składniki
Pokrojona karkówke przyprawiamy sola,pieprzem i czosnkiem.Dobrze wymieszac.Dac do szklanej miski,przykryc folia spozywcza i przez noc zostawic w lodówce. Na patelni z lyzka smalcu smazymy porcjami mieso,dodajemy smalec,przykrywamy pokrywka i na lekkim ogniu dusimy ok.4 godz.az mieso bedzie sie rozpadac.Dodajemy pokrojona cebule i lyzke majeranku,dusimy ok.30min.az cebula zmieknie. Nastepnie przelewamy do sloików,zostawiamy az wystygnie,pózniej zakrecamy i przechowójemy w lodówce. SMACZNEGO!!!