Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mam dziś dla was kapustę kiszoną zasmażaną lubicie? ja kiszoną kocham w każdej postaci mogę ją jeść na surowo, jako surówkę, zupę lub wiele wiele innych posiłków z dodatkiem tej właśnie kapusty
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 73
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 139
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 55
Słodki melon oraz słona szynka parmeńska to ciekawe połączenie, które genialn...
Odsłon: 56
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 73
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 139
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 55
Słodki melon oraz słona szynka parmeńska to ciekawe połączenie, które genialn...
Odsłon: 56
Składniki
Do garnka dodać pół kostki smalcu i dodać pokrojoną kapustę, ziela angielskie oraz liście laurowe całość smażyć na wolnym ogniu a w międzyczasie podsmażyć cebulę na drugiej połowie smalcu odejmując tylko łyżkę z tej połowy smalcu. Dodać podsmażoną cebulę i nadal smażyć
Do smażącej się kapusty dodać przyprawy z opisu i nadal dusić pod przykryciem w międzyczasie podsmażyć na pozostawionej łyżce smalcu mąkę na rumiany kolor
Dodać podsmażoną mąkę i jeszcze chwilę cały czas mieszając podsmażyć