Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zagryzać barszczyk takim kapuśniaczkiem...mmmmmmmmmmmmmm
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Posiekać mąke z margaryną. Drożdże rozmieszane ze śmietaną (i 0,5 łyżeczki cukru pudru) wlać do mąki. Wyrobić. Do ciasta dodać żółtko i 1 łyżeczkę soli. Ok. godzine trzymac w cieple.
W tym czasie przygotować farsz z kapusty kiszonej. Ciasto rozwałkować, kłaśc farsz i zwijać. Wierzch smarować białkiem i posypać kminkiem, serem żółtym... Piec na złoty kolor. POLECAM