Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja mama robiła nam taką pastę, jak nic nie było w sklepach i trudno było o jakieś urozmaicenie na talerzu. Osobiście uwielbiam na kanapce, ale zdarza się, że ją podjadam ot tak łyżką. Ciekawe doznania smakowe daje połączenie kilku rodzajów sera.
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1756
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 253
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1756
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 253
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, obrane ścieramy na tarce o średnich lub małych oczkach. Na tej samej tarce ścieramy ser. Szczypiorek drobno siekamy, doprawiamy solą i pieprzem do smaku, dodajemy majonez, mieszamy. Taką pastą smarujemy kromkę chleba, kładziemy plaster pomidorka i pałaszujemy.