Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna kanapka, którą stworzyłam z "resztek" z obiadku:)
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 20
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 77
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 166
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 193
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 20
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 77
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 166
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 193
Składniki
Wszystkie składniki surówki kroimy, mieszamy i odstawiamy, żeby się przegryzły. W tym czasie przygotowujemy podstawę grzanek.
Skibeczki chleba smarujemy masłem, na to kładziemy plaster sera. Wkładamy do piekarnika, żeby się powolutku opiekały.
Mięso kroimy w paski i podsmażamy na patelni.
Na upieczone grzanki wykładamy mięso i na wierzch surówkę.