Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne kanapeczki imprezowe zrobione na bułce kajzerce ze szpinakiem, serm mozarella, pomidorem, bazylią polane oliwą z oliwek.
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 41
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 331
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1414
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 141
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 41
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 331
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1414
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 141
Składniki
Bułki kajzerki przekrój na pół, każdą połówkę skrop oliwą z oliwek, ułóż liście szpinaku, plastry mozarelli, pomidora, pokrojone liście bazylii, całość posyp solą i pieprzem i skrop oliwą z oliwek.
Każdą połówkę kajzerki przekrój jeszcze na pół. Smacznego.