Kalafior z koperkiem i czosnkiem:)

Kalafior z koperkiem i czosnkiem:)
> 5-6 os.
> 15 min
średnie
przystępne
szybkie,smaczne,zdrowe,jako dodatek do mies,obiadku czy kanapek:)..........po prostu proszę wypróbować:)

Przygotowanie

  1. kalafior umyć pod bieżącą wodą i zetrzeć na tarce o grubych oczkach:)NIE GOTOWAĆ!!!Koper posiekać wedle uznania:)czosnek przetrzeć przez praskę(ja ścieram na drobniutkiej tarce:)można doprawić przyprawami ale Ja tak zostawiam łączę z majonezem i gotowe:)

Komentarze do przepisu (13)

Jonas 13 października 2010
Fajny przepis,ja lubię "natural penicilin"i kalafior po każdą postacią.
Pozdrawiam
gosia1975 13 października 2010
hej !!
przeczytalam ,wstalam ,i zrobilam ...pycha
ale jednak czegos mi tam brakowalo i dodalam kwasny ogorek i ser... Czytaj całość »
hej !!
przeczytalam ,wstalam ,i zrobilam ...pycha
ale jednak czegos mi tam brakowalo i dodalam kwasny ogorek i ser zolty starty!!! ozywilo smak polecam!
renka 14 października 2010
Kalafior w innym wykonaniu (nie znałam) może być dobre ,do ulubionych -)
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki