Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PYSZNE I EFEKTOWNE DANIE KTORE POSMAKOJE NAWET WYBREDNYM.POLECAM
W sezonie używam świeżego rabarbaru, ale zapewniam że rabarbar świetnie się m...
Odsłon: 32
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 24
Sałatka z różowego ryżu (ryż gotowany z buraczkiem) , biała rzepa ze zmielony...
Odsłon: 45
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 105
W sezonie używam świeżego rabarbaru, ale zapewniam że rabarbar świetnie się m...
Odsłon: 32
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 24
Sałatka z różowego ryżu (ryż gotowany z buraczkiem) , biała rzepa ze zmielony...
Odsłon: 45
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 105
Składniki
MIESO MIELONE ZROBIC TAK JAK NA KOTLETY MIELONE.KALAFIORA OBGOTOWAC W OSOLONEJ WODZIE,NASTEPNIE ODCEDZIC GO I ZOSTAWIC DO STYGNIECIA. WYROBIONYM MIESEM MIELONYM NADZIEWAC KALAFIORA( MIESO DELIKATNIE WKLADAC MIEDZY ROZYCZKI ) ORAZ NA JEGO WIERZCH.PIEKARNIK ROZGRZAC DO 150 C,KALAFIORA WLOZYC NA NASMAROWANA MASLEM BLACHE I WSTAWIC DO PIEKARNIKA NA OK 40 MIN.W TYM CZASIE ZROBIC SOS GRZYBOWY WEDLOG PRZEPISU NA OPAKOWANIU.PO WYCIAGNIECIU KALAFIORA KROIC GO NA GROBE PLASTRY POLANE SOSEM GRZYBOWYM. POLECAM I ZYCZE SMACZNEGO