Jeżyk z koreczków

Jeżyk z koreczków
> 5-6 os.
> 30 min
średnie
przystępne
avatar Autor: Marzenna70
efektownie wygląda na stole

Składniki

Przygotowanie

  1. Koreczki można powbijać w pół główki kapusty owiniętej w folie aluminiową

Komentarze do przepisu (3)

annawk 13 stycznia 2010
Świetnie wyglądają takie koreczki wbite w połówkę dużego grejfruta- owoc jest atrakcyjny i nie trzeba go... Czytaj całość »
Świetnie wyglądają takie koreczki wbite w połówkę dużego grejfruta- owoc jest atrakcyjny i nie trzeba go owijać folią, pozdrawiam
RENIA730 13 stycznia 2010
Ja stosowałam połówki jabłka, a jeżyków stawiałam na dużym stole kilka, by było ładnie i wygodnie.
Mole3 13 stycznia 2010
U nas za podstawy robiły połówki melona.
Składniki
Składniki