Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakowicie nadziewana bułeczka, świetny sposób na odświeżenie już nieco czerstwego pieczywa.
Nóż, blaszka i papier do pieczenia.
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 3255
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 786
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 703
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 63
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 3255
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 786
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 703
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 63
Składniki
W kajzerkach od góry zrobić wgłębienie, odciąć bułkę z wierzchu i wydrążyć trochę ze środka, tak by powstał otwór, który będzie można wypełnić jajkiem i dodatkami. Spód każdego otworu posmarować ketchupem i wyłożyć wędliną (miałam pieczeń cienko ukrojoną) i serem żółtym. Wbić na to do każdej bułki po jajku. Cebulkę w miarę drobno pokroić, koperek posiekać. Jajka z wierzchu oprószyć solą i pieprzem oraz posypać pokrojoną cebulką i koperkiem. Zapiekać w temperaturze 180 stopni od 10 do 15 minut, w zależności, czy chcemy, żeby jajko ścięło się mniej, czy bardziej.