Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sos tatarski, jajko gotowane
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 70
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 120
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 42
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 70
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 120
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 42
Składniki
warzywa konserwowe bardzo drobno pokroić w kostkę ręcznie lub w melakserze, lub zetrzeć na grubej tarce. odcisnąć lekko sok z warzyw, dodać majonez i przysmaczyć. pokroić jajka na połowę polac sosem tatarski. Gotowe.