Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sprawdźcie sami rewelacja jak dla mnie
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 527
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 272
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 527
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 272
Składniki
Ugotowane na twardo jajka obrać,przekroić na pół,wyjąć żółtka.
Dokładnie oczyszczoną z ości rybę rozetrzeć z żółtkami i kilkoma łyżkami majonezu,doprawić solą i pieprzem.
Ogórki obrać,pokroić w plastry.
Napełnić pastą połówki jajek,ułożyć je na plastrach kwaszonego ogórka,polać majonezem i posypać natką z pietruszki.