Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka z pieczarkami to moje ulubione jajka faszerowane. Przygotowuję je na święta i nie tylko, są często serwowane na różnych imprezach rodzinnych i okolicznościowych.
garnek, nóż, talerz, widelec, patelnia,
Zdrowe, smaczne, syte i szybkie śniadanie bez którego nie zaczyna się dnia. J...
Odsłon: 69
tym razem grillowany był kurczak, udko było pyszne, zdecydowanie lepsze niż t...
Odsłon: 35
Polecam.
Odsłon: 361
Przepis dnia
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3631
Zdrowe, smaczne, syte i szybkie śniadanie bez którego nie zaczyna się dnia. J...
Odsłon: 69
tym razem grillowany był kurczak, udko było pyszne, zdecydowanie lepsze niż t...
Odsłon: 35
Polecam.
Odsłon: 361
Przepis dnia
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3631
Składniki
Jajka ugotować na twardo , gdy przestygną obrać ze skorupek. Przekroić na połówki i wyjąć żółtka. Pieczarki obrać ,zetrzeć na tarce i udusić na oleju. Żółtka rozgnieść widelcem , cebulkę drobniutko posiekać. Połączyć żółtka z pieczarkami i cebulką. Doprawić solą i pieprzem. Otrzymaną masą napełnić białka jajek. Połówki ułożyć na talerzu wyłożonym liśćmi sałaty ( u mnie liście sałaty lodowej). Udekorować majonezem.
Pyszne jajka gotowe do podania.