Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste przygotowanie, ale jakie smaczne i zdrowe. Nieodzowna potrawa na biesiadówki ze znajomymi jak również na syte śniadanie.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, chłodzimy, obieramy i kroimy w zdłuż na połówki. Przygotowujemy wielkością odpowiedni półmisek, układamy liście sałaty masłowej, na nią pokrojone połówki jajek. Solimy i pieprzymy. Na każdą połowkę nakładamy majonez, posypujemy pokrojonym szczypiorkiem i serwujemy.