Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka w wiosennym sosie to szybka i smaczna propozycja na kolacje lub przekąskę na imprezę .
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 147
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 147
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, ostudź, obierz i przekrój na pół . Ułóż na talerzu . Rzodkiewki, cebule i ogórka pokrój w drobną kostkę lub zetrzyj na tarce o grubych oczkach .
Do pokrojonych warzyw dodaj posiekany szczypiorek i koperek , wymieszaj . Następnie majonez i śmietanę , całość dokładnie wymieszaj dopraw do smaku solą i pieprzem . Na połówkach jajek połóż po łyżeczce sosu , posyp koperkiem i szczypiorkiem .