Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka i efektowna przekąska
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 21
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 77
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 166
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 193
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 21
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 77
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 166
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 193
Składniki
1. jajka ugotować na twardo, wystudzić, obrać i pokroić na połówki, 2. ogórki i grzybki pokroić w drobną kostkę, odsączyć, wymieszać z majonezem, doprawić, 3. jajka owinąć w wędlinę, wierzch polać sosem, smacznego