Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne. Szczególnie na wiosnę jajeczka dobrze smakują.
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 15
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 33
Letnia wersja włoskiego makaronu.
Odsłon: 34
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 15
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 33
Letnia wersja włoskiego makaronu.
Odsłon: 34
Składniki
Jajka ugotować na twardo, wystudzić, obrać, przekroić wzdłuż i ułożyć na liściach sałaty. Ogórek zielony obrać, pokroić w drobną kostkę, rzodkiewki w plasterki, szczypiorek posiekać jak najdrobniej. Ładnie ułożyć na talerzu. Składniki sosu wymieszać i polać jajka. Smacznego