Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjne danie na świąteczny stół
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 147
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 147
Składniki
Jajka ugotuj na twardo. Przekrój wzdłuż na pół, ułóż na półmisku. Pieczarki posiekaj. Ogórki pokrój w kostkę. Pieczarki, ogórki, groszek wymieszaj. Dodaj majonez. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Masę wyłóż na jajka.