Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Obrać ze skorupek, przekroić wzdłuż na połowę. Żółtka wyjąć. Jedno żółtko odłożyć, pozostałe rozetrzeć, dodać śmietanę i musztardę. Ucierać na gładką masę. Dodać posiekany koperek, doprawić solą i pieprzem, wymieszać. Pastą jajeczną wypełnieć połówki białek, złożyć je po dwie. Pomidory umyć, ściąć wierzchy i wydrążyć miąższ. Do środka włożyć złożone połówki jajka. Dodać po cienkim plasterku ogórka, papryki, gałązce koperku. Pozostałe żółtko posiekać, wokół jajek w pomidorach usypać wałeczek.