Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka w kremie chrzanowym z szynką i serem to doskonała propozycja na pyszną, wielkanocną przekąskę. Jej przygotowanie zajmie Wam dosłownie kwadrans. Wystarczy połączyć kilka prostych składników w misce i gotowe. Jajka w kremie chrzanowym z szynką i serem zaserwuj w ozdobnym naczyniu. Podawaj jako dodatek do pieczonych mięs i wędlin.
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 108
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już dawno nie byłem. Dzis...
Odsłon: 53
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 108
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już dawno nie byłem. Dzis...
Odsłon: 53
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, wystudź, obierz ze skorupek i pokrój na połówki.
Przygotuj sos. Szynkę i korniszony pokrój w kostkę. Ser zetrzyj na tarce na dużych oczkach. Szczypiorek drobno poszatkuj. Składniki przełóż do miski. Dodaj jogurt naturalny, majonez, chrzan i przyprawy. Całość wymieszaj.
Sos przelej do płaskiego, głębokiego naczynia. Na górze ułóż połówki jajek. Jajka w kremie chrzanowym z szynką i serem udekoruj zieleniną.