Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo ładnie prezentuje się na świątecznym stole. Robię często na imprezki dla przyjaciół.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
Składniki
Jajka ugotować na twardo i przekroić na pół, wyjąć żółtka. Żółtka wymieszać z tuńczykiem z puszki i dodać ser, musztardę sok z cytryny, natkę pietruszki i śmietanę. Wszystko razem zmieszać tak, żeby nie było grudek. Doprawić solą i pieprzem. Masą wypełnić białka jajek. Udekorować szczypiorkiem.