Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka musztardowe to zdrowa propozycja na kolację, dobrze sprawdzą się również w Wielkanoc.
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 165
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8435
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 165
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8435
Składniki
Jajka ugotować i zostawić do ostygnięcia.
Wystudzone jajka przekroić na pół (wzdłuż). Delikatnie wyciągnąć żółtka, przełożyć na talerzyk lub do miseczki, dodać ok. 2 łyżeczki musztardy i łyżeczkę majonezu oraz sól i pieprz. Dokładnie rozgnieść widelcem i wymieszać wszystkie składniki. Następnie delikatnie ponakładać żółtka do białek łyżeczką. Przystroić według upodobań. Ja użyłam oliwek, pomidorków koktajlowych oraz rukoli.