Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Porcja - 210 kcal
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 164
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8430
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 164
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8430
Składniki
Jajka ugotować na twardo (włożyć je do zimnej wody, zagotować i od tego momentu gotować 10 minut). Po zdjęciu z ognia zalać zimną wodą, odstawić na około 10 minut. Jajka obrać. Odciąć kawałek wierzchołka, aby można je było postawić na talerzu. Pomidorki umyć, przekroić na pół, wyjąć miąższ i nałożyć "czapeczki" na jajka. Sos chrzanowy wymieszać z majonezem. Włożyć do szprycy i na każdym pomidorku zrobić białe kropeczki, tak by powstał muchomorek. Podawać na liściach sałaty z koprem i szczypiorkiem.