Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na święta wielkanocne i przyjęcia :)
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 154
Polecam.
Odsłon: 816
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 78
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9209
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 154
Polecam.
Odsłon: 816
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 78
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9209
Składniki
1. Jajka ugotować na twardo, wystudzić, obrać i przekroić na pól. Wyjąć żółtka, rozgnieść widelcem, dodać drobno pokrojonego pora, pokrojoną, odciśniętą paprykę i odsączoną kukurydzę i wymieszać z majonezem, musztarda, solą i pieprzem. Masę nałożyć do połówek jajek.