Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z jajek można przygotować potrawy na wiele sposobów. Jedną z najpopularniejszych są jajka faszerowane. Dodatek kolorowego makaronu nieco urozmaici to danie.
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 4782
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z podanego przepisu w...
Odsłon: 37
Chleb na zakwasie żytnim przygotowany na bazie mąki orkiszowej (typ 750) i mą...
Odsłon: 31855
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 4782
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z podanego przepisu w...
Odsłon: 37
Chleb na zakwasie żytnim przygotowany na bazie mąki orkiszowej (typ 750) i mą...
Odsłon: 31855
Składniki
Jajka dzielimy na pół, wyjmujemy żółtka.
Żółtka ucieramy z majonezem i chrzanem. Dodajemy koperek. Doprawiamy solą i pieprzem.
Otrzymaną masą napełniamy połówki jajek. Makaron gotujemy w osolonej wodzie. Nabijamy na wykałaczki i wbijamy w połówki jajek. Ozdabiamy koperkiem.