Jajka faszerowane wędzonym łososiem

Jajka faszerowane wędzonym łososiem
> 1-2 os.
> 30 min
łatwe
tanie
avatar Autor: catha
Do tej smakowitej jajecznej przekąski wystarczą nam: jajka, łosoś i majonez. Uwielbiam!

Składniki

  • 5 jajek
  • 2 nieduże plastry wędzonego łososia (ok.80 gram)
  • 2 łyżki majonezu
  • sól, czarny pieprz i pieprz cytrynowy do smaku

Przygotowanie

  1. Jajka ugotować na twardo, obrać, wyjąć żółtka. Plastry łososia drobno pokroić, wymieszać z żółtkami i majonezem. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Tak przygotowanym farszem napełnić połówki białek. Smacznego!

Komentarze do przepisu (2)

CookWithMe 19 kwietnia 2019
Smakowicie :)
babcitereskiciasta 16 maja 2019
Proste i pyszne.:)
Składniki
  • 5 jajek
  • 2 nieduże plastry wędzonego łososia (ok.80 gram)
  • 2 łyżki majonezu
  • sól, czarny pieprz i pieprz cytrynowy do smaku
Składniki